Obstajajo zakonitosti, ki krojijo usodo vseh nas. Naše misli, čustva, občutki, dejanja vplivajo na to, kako živimo. Ali se jih zavedate?

Vrhunsko dobra vedeževalka Taisha vam omogoča natančne odgovore na vaša vprašanja v zvezi z ljubeznijo, zdravjem, kariero, življenjskim namenom, razlago sanj, okultizmom in drugo.

Z vrhunskim in natančnim branjem energij – z vedeževanjem po telefonu vam pomaga odkriti vzrok težav in njihov izvor

Najbolj skrivnostna oblika vedeževanje po telefonu je jasnovidnosti »branje energij« ali razbiranje sporočil skozi simbole, oblike, slike in občutke. Branje energij ni zgolj vedeževanje, prerokovanje ali napoved prihodnosti, je mnogo več ko to saj nam nudi pogled v preteklost, sedanjost in prihodnost.

Za izvajanje branja energij – vedeževanje po telefonu ali napoved prihodnosti sta potrebna dar jasnovidnost in sposobnost branja energij. Vrhunsko dobra vedeževalka Taisha že vrsto let dela kot medijska svetovalka, vrhunska bralka energij in terapevtka. Jasnovidnost in sposobnost branja energij presega običajno vedeževanje ali prerokovanje.

Odstiranje tančice prihodnosti – vrhunsko vedeževanje po telefonu za ljubezen, denar, partnerstvo, zdravje,..

Vedeževanje po telefonu lahko poteka medialno – branje energij ali z orodji, kot so vedeževanje iz kart (ciganske karte, tarot karte, Cosmos karte,…) ali drugimi pripomočki (domine, kocke, fižola, kava,…) Vedeževanje iz kart, jasnovidnost, šloganje, kavne usedline, rune…vsem je skupno eno. Vedeževanje po telefonu pomagajo odkriti globlja sporočila, do katerih sami ne najdete pot. Stopite iz nevednosti in prihranite čas in denar. Samo tisti, ki pozna svojo usodo, se lahko v prihodnje pravočasno izogne težavam na poti.

Vedeževanje po telefonu – karte, več kot samo prebiranje slik

Karte niso samo magične sličice, ki bi govorile o prihodnosti kar sam od sebe. Delujejo po svojih zakonitostih. Vedeževanje po telefonu iz kart lahko dojamemo le, če razumemo proces, ki se imenuje projekcija. Z branjem se razkrivajo in prepoznavajo lastne nezavedne vsebine, spreminjamo sami sebe in s tem tudi svojo prihodnost, kajti ko nekaj prepoznamo, se tega začnemo zavedati, ko pa se nečesa zavedamo, hkrati širimo svojo zavest – spreminjanje nezavednega v zavedno.

Hitro vedeževanje po telefonu ali »klic v sili« je prilagojena oblika osebnega vedeževanja z jasnovidnim vpogledom branja energij. Vedeževanje po telefonu je posebej primeren kot »klic v sili« in kadar ni možen osebni stik z dobro jasnovidko Taisha. Seveda pa vam lahko vedeževalka Taisha z vedeževanjem po telefonu s svojim darom, znanjem in izkušnjami pomagala v vseh stiskah ter odgovorila na vprašanje. Naj bo to vedeževanje po telefonu za ljubezen, hitro vedeževanje, vedeževanje iz kart, razlaga sanj, branje energij,…

Z jasnovidnim vedeževanjem po telefonu ljudje doživijo pozitivno spremembo in podporo na duhovni in čustveni ravni. Ali to zveni kot nekaj za vas?

Potem je čas, da pokličete na 090 60 16 (0,99eur/0,5min)!