Maribor, Tanja Taisha Kaslik, alternative healer, 17-June-2013

»Vsako naše spoznanje se prične z občutki!«  (Leonardo Da Vinci)

Kdo sem?

Sem Tanja Kašlik ‒ Taisha, M.D. (M.A.), Doctor of Medicin (Medicina Alternativa), članica evropskega združenja alternativne medicine, certificiran terapevt, medialna svetovalka … V svojem delu združujem starodavne modrosti, ki ležijo v vseh nas, in moderno znanje današnjega sveta.

Že vrsto let delam tudi kot medijski svetovalec in terapevt. Jasnovidnost, vedeževanje in moja sposobnost videti v prihodnost so predispozicije, ki se dedujejo v naši družini že nekaj generacij.

S svojo senzibilnostjo in znanjem združujem različne terapevtske tehnike, ki človeka obravnava celostno, upoštevaje njegov fizični in energetski ustroj, ki sega onkraj časa in prostora. Nikoli se ne osredotočam zgolj na posamezne težave in bolezni v telesu.

 Zdravljenje izvajam z različnimi metodami alternativne medicine, pri čemer dejavno sodelujejo telo, um in duh. Moje diagnoze temeljijo na psihoenergijski analiza avre, vizualni diagnostiki, iridodiagnostiki – iridiologija, …

Za prečiščenje in ozdravljenje fizičnega telesa uporabljam različne vrste tehnik, manualne tehnike, biološko medicino, bioenergijo, polarno terapijo, aromaterapija, refleksoterapija, metamorfno metodo, …

Svetujem, kako s spremembo prehrane, življenja in načina razmišljanja zapolniti vrzel med vašim trenutnim stanjem in vašimi resničnimi zmožnostmi. Že drobne spremembe imajo namreč lahko neverjetne učinke. Ljudje smo čarobna bitja, vključena v evolucijsko potovanje zavesti, včasih še samim sebi nejasna in polna neverjetnih sposobnosti, ki komaj čakajo, da jih zaživimo.

Pri svojem delu sem uspešna, saj sta moja moč in kvaliteta plod poglabljanja, študija in večnega iskanja. Pomembno pa k uspehu prispeva tudi empatična, topla, človeška razlaga, ki med vrsticami ne vsiljuje mojih lastnih prepričanj. Moj cilj je prebuditi proces samoozdravljenja v vas samih.

Moja izobraževanja in usposabljanja

 M.D. (M.A) Doctor of Medicin (Medicina Alternativa)

Certificate of The Young Rite

Certificiran refleksoterapevt

Medicinsko znanje

Mojster bioenergoterapevt, BioSalus, Inštitut znanosti

Moja področja dela

 Alternativna (komplementarna) medicina, ki je sestavljena iz več dejavnikov, Zajema  telo, um in duh. Usmerjen celosten pristop, ki krepi samozavedanje in razumevanje samega sebe brez metod, učitelja ali guruja.

Ezoterika, ki nam odklene najgloblja sporočila življenja in odgovori na vprašanja, ki jih v šolah in v svojih primarnih družinah niste dobili, a so ključnega pomena za vaše uspešno in zadovoljno življenje.