Maribor, Tanja Taisha Kaslik, alternative healer, 17-June-2013

»Vsako naše spoznanje se prične z občutki!« (Leonardo Da Vinci)

Kdo sem?

Sem Tanja Kašlik – Taisha, članica evropskega združenja alternativnih pristopov za (so)delovanje telesa in duha, diplomantka univerze za alternativne vede (dipl. delo Ezoterična psihologija), certificirana terapevtka, medialna svetovalka in še kaj. Pri delu združujem starodavne modrosti, ki obstajajo v vseh nas, ter moderna dognanja sodobnega sveta.

Že vrsto let delam tudi kot medialna svetovalka in terapevtka. Jasnovidnost, vedeževanje in moja sposobnost videti v prihodnost so predispozicije, ki se dedujejo v naši družini že nekaj generacij.

S senzibilnostjo in globokim zavedanjem združujem različne terapevtske tehnike, ki človeka obravnavajo celostno, upoštevajoč njegov fizični in energetski ustroj, ki sega onkraj časa in prostora. Nikdar se ne osredotočam le na posamezne težave in bolezni v telesu, temveč k težavam vedno pristopam holistično.

Tretmaje in svetovanja izvajam z različnimi alternativnimi metodami, pri čemer dejavno sodelujejo telo, um in duh. Moje diagnoze in priporočila temeljijo na psihoenergijski analizi avre, vizualni diagnostiki, iridologiji itd.

Za prečiščenje in optimiranje delovanja fizičnega telesa uporabljam različne vrste tehnik: manualne tehnike, biološki pristop, bioenergija, polarna terapija, aromaterapija, refleksoterapija, metamorfna metoda.

Svetujem vam, kako lahko s spremembo prehrane, življenjskega stila in načina razmišljanja zapolnite vrzel med trenutnim stanjem in vašimi dejanskimi zmožnostmi. Že drobne spremembe imajo lahko namreč neverjetne učinke. Ljudje smo čarobna bitja, vključena v evolucijsko potovanje zavesti, včasih še sami sebi nejasni in polni neverjetnih sposobnosti, ki komaj čakajo, da jih razvijemo in zaživimo.

Pri svojem delu sem uspešna, saj so moja moč, predanost in kakovost storitev plod dolgoletnega poglabljanja, študija in večnega iskanja. Pomemben dejavnik učinkovitosti storitev je empatična, topla, enostavna razlaga, ki med vrsticami ne vsiljuje mojih lastnih prepričanj, temveč vam odstira globlji uvid v korenine problemov in prebuja vaš notranji glas, ki najbolje pozna prave odgovore. Moj cilj je prebuditi obnovitvene procese v vas samih in vas spodbuditi, da si vse bolj zaupate.

Moja izobraževanja in usposabljanja

Certificate of The Young Rite

Certificiran refleksoterapevt

Diploma na univerzi za alternativne vede (The Open International University for Complementary Medicines)

Mojster bioenergoterapevt, BioSalus, Inštitut znanosti

Zaključujem medicinsko šolo v Mariboru

Področja mojega dela

Alternativni (komplementarni) pristopi k celostnemu delovanju telesa se posvečajo več dejavnikom, saj zajemajo telo, um in duh ter njihovo prepletenost/povezanost. Zagovarjam in prakticiram usmerjen celostni pristop, ki krepi samozavedanje in optimiziranje delovanja človeškega bitja brez zavajajočih, nekoristnih metod.

Ezoterika nam odklene najgloblja sporočila življenja, odkriva znanje v nas samih in odgovori na vprašanja, ki jih v šolah in v svojih primarnih družinah nismo dobili, a so ključnega pomena za uravnoteženo, uspešno in zadovoljno življenje.