Terapije ‒ ko telo spregovori, je rešitev na dlani.

Z veseljem vam bom pomagala poiskati odgovore na vaša vprašanja, potešila vašo radovednost in vas usmerjala pri nadaljnjih korakih.

Nudim individualne terapije, svetovanje za zdravo življenje, ezoterična svetovanja in splošna izobraževanja, saj znanje, nasveti in tehnike pripomorejo k boljšemu zdravju in povečanju življenjske moči za stvari, ki dajejo življenju smisel in človeško dostojanstvo.

Uspešno vam pomagam v vas prebuditi notranjo moč zmagovalca, kar bo v vaše življenje prineslo vsestransko učinkovitost. V terapijah združujem znanje starodavne modrosti in novodobno znanje današnjega časa, in v njih dejavno vključujem telo, um in duh.

Ne glede na to, ali gre za ponovno pridobitev izgubljene moči, kreativnosti, delov duše iz preteklih travm, reintegracijo delov osebnosti ali pa razreševanje težavnih odnosov, finančnega stanja, telesnega zdravja …. je cilj terapije vedno isti:

povrniti zdravje, strasti, kreativnost in učinkovitost v sleherno manifestacijo življenja.

Če svojemu problemu ne vidite konca, vam ponujam možnost strokovnega posveta. Ne odlašajte, pokličite na 090 60 16 ali pišite!

taisha_terapije