Terapije ‒ ko telo spregovori, je rešitev na dlani.

Z veseljem vam bom pomagala poiskati odgovore na ključna vprašanja, potešila vašo radovednost in vas usmerjala pri nadaljnjih korakih.

Nudim individualne terapije, svetovanje za uravnovešeno življenje, ezoterična svetovanja in splošna izobraževanja, saj znanje, nasveti in tehnike pripomorejo k boljšemu počutju in povečanju življenjske moči za tiste dejavnosti, ki dajejo življenju smisel in človeško dostojanstvo.

V vas se lahko postopoma prebudi notranja moč zmagovalca, kar vam bo prineslo vsestransko učinkovitost in celosten uspeh, če ste le pripravljeni na potrebne spremembe. Pri tretmajih združujem starodavne modrosti in novodobna dognanja, ob čemer opazujem ter dejavno vključujem vaše telo in duha.

Ne glede na to, ali gre za ponovno pridobitev izgubljene moči, kreativnosti, delov duše iz preteklih travm, reintegracijo delov osebnosti ali pa razreševanje težavnih odnosov, finančnega stanja, telesnega počutja … je cilj terapije vedno isti:

povrniti dobro energijsko psiho- fizično počutje, strast, kreativnost in učinkovitost v sleherno manifestacijo življenja.

Če svojemu problemu ne vidite konca, vam ponujam možnost kreativnega, učinkovitega posveta. Ne odlašajte, pokličite na 090 60 16 ali pišite!

taisha_terapije