Svetovanje

Bodite kreator lastne usode!

Vsi kdaj potrebujemo nasvet za boljše počutje in delovanje. Morda niste zelo bolni, ampak se »le« slabo počutite, ste utrujeni in nemotivirani ter ne veste, kako bi si pomagali. Vsak od nas živi na svoj način in po svojih najboljših močeh, toda vemo, da nas kdaj pa kdaj življenje preseneti. Takrat intenzivno razmišljamo in iščemo rešitve, ker pa smo obremenjeni s strahom, dvomom in bolečino, težko najdemo najbolj pravo pot iz težav.

Če svojemu problemu ne vidite konca, vam ponujam možnost celostnega in iskrenega posveta. Pri posvetu boste dobili nove zamisli za rešitev težav, saj vam bom vaše izzive osvetlila s širše perspektive in z drugačnega zornega kota, kot ste navajeni gledati nanje. Spomnila vas bom tudi na skrite zaloge vaše notranje moči, ki čaka, da jo uporabite.

Vsak dan lahko nekaj naredite za izboljšanje psiho-fizičnega počutja in odpornosti. Lahko poiščete in upoštevate kak kratek nasvet ali uporabite energijski prijem, prilagodite prehrano, izpeljete krajši post, saj je nekaj gramov previdnosti vredno več kot pol kilograma zdravil.

Če imate težave in ste se pripravljeni z njimi soočiti, če ste samo radovedni ali želite iz drugih razlogov vplivati na svojo sedanjost ter prihodnost, pokličite na 090 60 16 ali pišite.

 
 
taisha_svetovanje5