Storitve

Tretmaje in svetovanja izvajam na različne načine, pri vseh pa dejavno sodelujejo telo, um in duh. Uporabljam učinkovite tehnike in metode, kot so: biološki pristop, vizualna diagnostika, iridiologija, bioenergija, polarna terapija, aromaterapija, refleksoterapija, manualne tehnike, metamorfna metoda, psihoenergijska analiza avre, prehransko svetovanje in še kaj.

Moja usposobljenost in kakovost storitev sta plod dolgoletnega poglabljanja, študija in večnega iskanja. Resda je včasih za dokončne rešitve potrebno intuitivno posegati v vidne in nevidne ravni človeka, toda brez poznavanja človeške fiziologije in se bodo učinki vedno zdeli negotovi ter podobni čarovniji.

Moje razlage so razumne, enostavne in empatične brez vsiljevanja lastnih prepričanj. Pomemben je proces širjenja obzorja ob premagovanju fizičnih in duševnih težav ter izzivov. Svetujem vam, kako lahko s spremembo prehrane, življenjskega stila in načina razmišljanja zapolnite vrzel med svojim trenutnim stanjem in dejanskimi zmožnostmi vašega telesa ter duha. Že drobne spremembe imajo namreč lahko neverjetne učinke in vedno je vredno poskusiti.

Ljudje smo čarobna bitja, vključena v evolucijsko potovanje zavesti. Včasih smo še sami sebi nerazumljivi, toda polni neverjetnih sposobnosti, ki komaj čakajo, da jih zaživimo. Zato se ne vrtite v začaranih krogih težav in trpljenja, temveč zavestno stopite na pot, ki vodijo v ravnovesje, mir in srečo!

Vaša življenjska pot ima točno določen namen in v vas je vse, kar potrebujete, da ga razvijete in zaživite. Če trenutno kljub temu ne vidite izhoda ali smisla, NE ČAKAJTE. Od odgovora vas loči samo klic na 090 60 16!