Storitve

Zdravljenje izvajam na različne načine, pri čemer v vseh dejavno sodelujejo telo, um in duh. Uporabljam zdravile tehnike in metode, kot so: biološka medicina, vizualna diagnostika, iridiolgija, bioenergija, polarna terapija, aromaterapija, refleksoterapija, manualne tehnike, metamorfna metoda, psihoenergijska analiza avre, prehrana in druge vede …

Moja moč, uspeh in kvaliteta so plod dolgoletnega poglabljanja, študija in večnega iskanja. Znanje je razumevanje človeške fiziologije in brez njega se bodo učinki vedno zdeli negotovi ter podobni čarovniji.

Moje razlage so enostavne in empatične brez vsiljevanja lastnih prepričanj. Pomemben je proces širitve obzorja skozi proces premagovanja težave ali bolezni. Svetujem vam, kako s spremembo prehrane, življenja in načina razmišljanja zapolniti vrzel med vašim trenutnim stanjem in resničnimi zmožnostmi. Že drobne spremembe imajo namreč lahko neverjetne učinke.

Ljudje smo čarobna bitja, vključena v evolucijsko potovanje zavesti. Včasih smo še samim sebi nerazumljivi, toda polni neverjetnih sposobnosti, ki komaj čakajo, da jih zaživimo. Zato se ne vrtite v začaranem krogu.

Vaša življenjska pot ima točno določen pomen. Dno je tam, kjer si ga ustvarite sami. Zato, če ne vidite izhoda, NE ČAKAJTE. Od odgovora vas loči samo klic na 090 60 16!