Vizualna diagnostika – ko telo spregovori, je rešitev na dlani

Zdravstvena težava ali bolezen je naravni del življenja. Opomni nas na nam razumljiv način, da delamo nekaj narobe. Če jo analiziramo, nam pomaga ozavestiti naše napake. Zato ko telo spregovori, je rešitev na dlani.

Pri analiziranju nam je lahko v veliko pomoč VIZUALNA DIAGNOSTIKA, katere temelj je branje telesa in njegovih delov. Telo je kot živa knjiga ali zemljevid, ki ga je treba vsakodnevno brati.

 Vizualna diagnostika – telo kot živa knjiga ali zemljevid

Vizualna diagnostika je neboleč, hiter postopek, ki zahteva samo predhodno znanje in izurjeno oko opazovalca.

Naše telo je živa knjiga ali zemljevid. Da bi ga razumeli in uspešno vzdrževali, ga moramo znati »brati«. Pri tem nam je v veliko pomoč vizualna diagnostika obraza, oči, ustnic, zobovja, jezika, kože … kot subtilni pokazatelj telesnega stanja. V vizualni diagnostiki stalno spremljamo delovanje med redom (zdravjem) in neredom (boleznijo) v telesu.

Celostno zdravstveno stanje našega organizma lahko spremljamo preko pulza, barve jezika, stanja obraza, oči, nohtov ali ustnic …, pa tudi preko urina in blata.

Naše telo je živa knjiga. Pametno je, da jo »berete« vsak dan. S tem začnete odkrivati samega sebe. To pomeni, da odprete in raziščete vsak kotiček svoje notranjosti brez pritiska, osvobojeni duševnih in telesnih zavor.

Vsi potrebujemo nasvet za izboljšanje psiho-fizičnega stanja. Če svojemu problemu ne vidite konca, vam ponujam možnost strokovnega posveta. NE ODLAŠAJTE, pokličite TAKOJ na 090 60 16 ali pišite!

 

vizualna_diagnostika

 
Vir:
The Practical Art of Face Readin – Simon G. Brown, 2000 Singapur 2002; Fundamental Basis of Irisdiagnosis – Theodor Kriege ; Lehrbuch der modernen Antilitzdiagnose – Hubert Scharl, 1991, Muenchen; The Alternative Health Guide – Brian Inglis, Ruth West, 1988, Ljubljana