Psihoenergijska analiza avre (aure) ‒ vpogled v vašo notranjost

Avra je elektromagnetno energijsko polje človeka. Pri opazovanju avre, vidimo energijo v gibanju, ki niha z znano hitrostjo. Za lažje razumevanje se uporabljajo barve, ki ustrezajo energijskemu nihanju ali frekvenci.

Analiza avre omogoča natančen vpogled v vašo »notranjost« in počutje. Vaša avra namreč vsebuje različne psihoenergetske zapise že doživetega in tistega, kar se še utegne zgoditi, tako na ravni fizičnega telesa in z njim povezanih telesnih komunikacij, kot tudi izkustev, ki so lastna vaši duši in ki zrcalijo njene komunikacije.

Psihoenergijska analiza avre pomaga raziskati prostore globine vaše psihe. Ta način omogoča razgaljenje problemov, ki ste jih nehote ali hote prikrili.

Psihoenergijska analiza avre (aure) – vpogled v stanje notranjih organov

 Avra je sevanje elementov z različnimi lastnostmi, ki izhajajo iz aktivne ali pasivne blokade. To sevanje povzroča specifične vibracije, ki ustrezajo določeni barvi. Z astralnimi vidom je mogoče to natančno prepoznati in ovrednotiti.

Na podlagi stanja energijskih centrov lahko v povezavi z barvami avre okvirno določimo stanje notranjih organov. Izmenjava psihoenergetskih informacij nam pomaga odkriti ključ do vaše psihe, s katerim lahko odklenete vrata, za katerimi ste skrili svoje probleme.

Pri spoznavanju samega sebe je psihoenergijska analiza avre dragocena pomoč, saj barve, ki jih posameznikova avra vsebuje, kažejo na bistvo človeka, njegovega stanja, razvoja in življenja.

Pri tem ima vsaka barva svoj pomen.

  • BELA ‒ popolnoma bela barva kaže na popolno integracijo moči in visoko razvito stanje zavesti, globoko duhovnost in duhovno popolnost. Bela je lahko tudi izraz sanjarjenja.
  •  VIJOLIČNA ‒ duhovnost, ki je povezana z višjo zavestjo. Kaže na najbolj vzvišene duhovne ideale, moči, plemenitost karakterja (duhovni učitelj), sposobnosti, kot so intuicija, umetnost, kreativnost, notranja moč. Lahko pa se izrazi tudi kot fantazija in nedostopnost. Prehajanje v roza barvo kaže na senzitivnost, rahločutnost, emotivnost, ženskost ali pa tudi na mehkobnost, hrepenenje in sentimentalnost. Če skoznjo prodira lila barva, kaže na možnost prisotnosti zdravljenja na psihičnem ali fizičnem nivoju. Lila barva kaže na mistiko, magijo in temeljitost. Lahko pa kaže tudi na obsedenost in netolerantnost.
  • MODRA ‒ raven te barve leži na duhovno duševnem in tolmači razvitost duha. Sposobnosti, kot so vdanost idealu, resnici, modrosti, pravi religioznosti, izžarevanje miru, duhovna poglobljenost ali pa hladnost, samota, zadržanost in introvertiranost so prepoznavni znaki. Indigo modra kaže na pobožen karakter in globoko religiozen duh.
  • ZELENA – lastnost te barve je ravnotežje, spreminjanje, povezanost z naravo, nevtralnost, tudi srčna ljubezen in vdanost. Jasna in svetlo smaragdno zelena – barva zdravljenja (bioenergetik). Svetlo rumena v zeleni kaže na skladnost, sočutje, komunikativnost in miroljubnost, kot tudi na odkritosrčnost in naklonjenost naravi. Temno zelena odraža življenjsko moč zemlje, oportunizem, naravnanost nase in materializem. Motna in umazano zelena – sebičnost in pohlep. Rjavkasto zelena – ljubosumje.
  • RUMENA – je barva, prepojena s sončno svetlobo, ki kaže v svetlo rumeni jasni barvi modrost, jasno razumevanje, močno osebnost in svežino. Je tudi znak ambicije. Čista rumena kaže na poduhovljen um in je znamenje organizacijskih sposobnosti, discipline in osebnosti, toda tudi ega. Motna in umazana rumena barva kaže na zvitost, pohlep, prenapetost, utesnjenost in egoizem.
  • ORANŽNA ‒ če vsebuje v sebi svetlo rdečo do rumeno barvo, imamo opraviti z ostrim razumom, zavestjo o sebi in prizadevnostjo. Če je v oranžni barvi prisotna močna rdeča, kaže na življenje intelekta v aktivni fazi. Prepričanje vase in življenjska sla se kažeta v vedrosti, toploti, občutenju in odprtosti napram zunanjemu svetu. Temnejše barve oranžne odkrivajo častilakomnost in nečimrnost. Še močnejše mešanice z rdečo kažejo na samoljubje.
  •  RDEČA – življenjska energija, toplina, daje energijo dinamiki, gibanju, vitalnosti, zdravju in emocionalnosti. Je tudi znak ekstrovertiranosti in nepotrpežljivosti. Svetlo rdeča barva odseva tudi strast, ženskost, erotiko in seksualnost ali nervozen temperament. Temnejši toni rdeče kažejo na voljo, aktivno dejavnost, odločnost, moškost, pogum, stanja od prepirljivosti do ihte, destruktivnost in sovraštvo. Rdeče rjava – strah. Rdeče črna – zloba. Rdeče rumena – neukročena čustva in želje. Rdeče roza – sreča in nežnost. Roza – razvita ljubezen do otrok in doma.
  •  RJAVA – barva poslovneža povezana s poslovnim življenjem in delavnostjo. Navadno je povezana s telesno boleznijo in pomeni tudi negativne lastnosti – škrtost, pohlep, odvisnost (alkohol, mamila, televizija, računalnik …) pritisk, stres in razdejanje (uničevalnost).
  • ČRNA – negacija samega sebe in resna obolenja. Žametno črna ‒ oseba ima izredno moč vladanja, magija.
  • SIVA – negativna barva, ki pomeni konvencionalen karakter in pogosto je povezana z boleznijo. Temno siva – strah, zmedenost, težka osebnost na meji bolezni.

Vsak dan lahko nekaj naredite za izboljšanje svojega zdravja in odpornosti. Potrebujete samo kratek posvet. Pokličite na 090 60 16 ali pišite!

analiza_aure1
Ključ do sprememb v življenju, je v poznavanju samega sebe!

 
Vir:
Der Weg zum wahren Adepten – Franz Bardon, 2008, samozaložba, How to see, read and improve Aura – Dr. Tom J. Chalk, 2005. Ara; How to Heal with Color – Ted Andrews, 1992, Ara