Polarna terapija – ravnotežje sil, ki delujejo v telesu

Človeško telo ne more preživeti brez stalnega pretoka energije, ki hrani njegova tkiva in organe.

Zato telo opazujem s »hermetičnega vidika« ter spremljam vpliv elementov – zraka, zemlje, vode in ognja nanj.

S »hermetičnega vidika« je zdravje popolno ravnotežje vseh sil, ki delujejo v telesu. Zato je pomembno, da se popolnoma osredotočimo na svoje telo. Temeljni pogoj za našo duhovno rast je dobro fizično zdravje.

Zunanje izražanje ali sevanje, ki ga strokovno imenujemo avra (aura), je namreč odvisno od polarnosti, električnega in magnetnega fluida. To sevanje povzroča specifične vibracije, ki ustrezajo določeni barvi, na podlagi česar lahko z astralnim vidom natančno prepoznam in ovrednotim lastno ali tujo avro.

Polarna prehrana – sile, ki delujejo skozi hrano na telo

V hrani so elementi zraka, zemlje, vode in ognja med seboj pomešani. Prehranjevanje sproži kemični proces, s katerim naše telo s pomočjo presnove prepozna in v sebi zadržuje elemente.

Kadar pride pri delovanju elementov do neskladja in so nekateri izmed njih preveč ali premalo izraženi, priporočam dieto, ki je prirejena posebej za organizem vsakega posameznika.

Na tak način se lahko izognemo izgubi in energijskemu neravnovesju ter njunim spremljajočim pojavom. Pri tem doseženo učinkovito spremembo svojega fizičnega telesa in si »napolnimo akumulator«.

Photos of basic elements of nature and ecology

Da bi vam pomagala premostiti razkorak med teorijo in prakso življenja, združujem starodavne modrosti, ki ležijo v vseh nas in moderno znanje današnjega sveta.  

                                                                           

Če svojemu problemu ne vidite konca, vam ponujam možnost strokovnega posveta, pokličite TAKOJ na 090 60 16 ali pišite!