Metamorfna metoda – notranja preobrazba na naraven način

Metamorfna tehnika je ena izmed najučinkovitejših metod zdravljenja v alternativni medicini, saj sproži notranjo preobrazbo. S to tehniko sprostimo energijo, ki je ostala »ujeta« v prenatalnem času in vplivamo na svoje dojemanje sveta. Dotakne se namreč človekovega čustvovanja, fizičnih lastnosti in uma tako, da sproži naravne zdravilne procese.

Metamorfna tehnika poteka tako, da z blagim dotikom refleksnih con zavrtimo kolo časa nazaj ‒ v obdobje pred rojstvom, ko so se nam pod vplivom različnih snovnih in nesnovnih dejavnikov izoblikovale lastnosti.

 

Metamorfna metoda – sproščanje notranjih zdravilnih procesov

Cilj metamorfne metode je sprostiti energijski zastoj. S tem se sprostijo in razrešijo stari, omejujoči in negativni vzorci obnašanja in mišljenja. Ti vzorci so mnogokrat posledica dogodkov, ki so nastali med spočetjem, v času nosečnosti, pri rojstvu, v otroštvu ali kasneje v toku našega življenja.

Metamorfna tehnika je posebej primerna za:

  • novorojenčke in otroke,
  • nosečnice,
  • starejše ljudi ter

kot tehnika za napredovanje na duhovnem področju.

metamorfna_metoda1
Življenje je potovanje, za katerega nihče ne dobi zemljevida. Vsakdo potuje po svoje in si sproti riše svoj zemljevid. Vsaka risba je nov smerokaz za vse, ki hodimo po čudoviti poti življenja.

S to tehniko sprostimo energijo, ki je ostala »ujeta« v prenatalnem času in vpliva na naše dojemanje sveta v toku življenja.

Če svojemu problemu ne vidite konca, vam ponujam možnost strokovnega posveta, pokličite TAKOJ na 090 60 16 ali nam pišite.

 
Vir:
Metamorfna metoda, Jeanette Korenc-Lafer, samozaložba 2010 The Alternative Health Guide – Brian Inglis, Ruth West, 1988; Ljubljana