Iridiologija  ‒ neboleč vpogled v stanje posameznih organov

Iridiologija je del medicine, ki preučuje anatomijo in fiziologijo irisa – šarenice, njene strukture in njene barvne spremembe pri obolenjih organizma ter njene genske posebnosti. Oči so namreč okna, skozi katere lahko s preučevanjem dogajanja v očesni šarenici in njeni okolici vidimo v človekovo notranjost.

Spremembe v šarenici in njeni okolici kažejo na spremembe v telesu, saj je vsak organ preko živčnih nitk povezan z določeno lokacijo v šarenici, kar pomeni, da se živčni impulz iz bolnega organa prenaša na šarenico ali obratno.

 Iridiologija – bolezni so zapisane v očeh

Iridiologija omogoča vpogled v stanje posameznih organov. Z opazovanjem šarenice lahko pojasnim razna fizična in mentalna stanja ter povezavo delov očesa in telesa.

Iridiologija ima precej prednosti pred mnogimi drugimi diagnostičnimi metodami, saj je nenevarna, neboleča in hitra. Potrebno je samo nekaj znanja in pozorno oko opazovalca.

Iridiologija zavzema pomembno mesto pri diagnosticiranju in zdravljenju kot samostojna ali dopolnilna metoda ob drugih terapevtskih metodah.

 Vas mučijo težave, za katere ne veste, od kod izvirajo in kako se jih lotiti? Ponujam vam možnost strokovnega posveta. Pokličite na 090 60 16 ali pišite!

Eyes

Samo z razumevanjem modrosti telesa bomo lahko zagospodarili nad boleznijo in bolečino ter se osvobodili bremena naše človeške usode.

»dr. Wiliam Harvey«