Bioenergija – naravno zdravilstvo

Bioenergija je preučevanje človekove osebnosti s pomočjo energijskih procesov v telesu. Je terapevtska tehnika, ki nam pomaga, da spet »osvojimo« svoje telo in nam omogoča, da lahko v čim večji možni meri uživamo življenje na telesnem nivoju. Vključuje tudi spolnost.

Zdravilski pristop z bioenergijo je oblika, ki nas opozarja na tiste elemente našega fizičnega obstoja, s katerim smo povezani z našim zunanjim in notranjim svetom. Pomeni urejanje (razporejanje) elektromagnetne energije na določene dele telesa in povečanje nivoja življenjske energije.

Bioenergija – razporejanje elektromagnetne energije na določene dele telesa

Bioenergija je čista energija, ki uravnava vse biološke in kemične procese v telesu. Stres, psihološke in čustvene travme, naše okolje ali celo naše misli lahko ustvarijo neravnovesje v našem energetskem polju. Vsak notranji ali zunanji dražljaj vpliva na bioenergetsko polje in s tem povzroči umske, emocionalne in fizične simptome.

S polaganjem rok vplivam na pretok energije v telesu in dovajam bioenergijo na tisti del telesa, kjer je potrebna, in jo odvzamem tam, kjer nastane presežek energije. Bioterapija je primerna za vse tipe bolezni, saj krepi metabolizem in imunski sistem, ki pomembno vplivata na psiho-fizično stanje bolnika.

Bioenergija – energijska tableta za boljše psiho-fizično stanje telesa, duha in uma

Kadar hočemo biti popoln posameznik, se moramo poosebiti z lastnim telesom in svetom. Živeti moramo na več ravneh hkrati in to ni preprosto. Če ne morete čutiti, ne morete ozdraveti.

Občutke morate izražati namesto, da bi jih dušili. Ko izražate svoje najgloblje občutke, vam ni treba zaigrati nikakršne dramatične filmske vloge. Le iskreno in mirno zaupajte!

Vsi potrebujemo nasvet, če svojemu problemu ne vidite konca, vam ponujam možnost strokovnega posveta. Pokličite na 090 60 16 ali pišite!

 

bioenergija_dlan

 
Če je človek sposoben izvleči iz sebe ogromne rezerve mentalne energije in jih vložiti v svojo bolezen, je povsem mogoče, da jih lahko porabi tudi tako, da pozdravi samega sebe.

 »Carl Jung«

 

Vir:
Light Emmerging, Hands of light – Barbara Ann Brennan, 2008, Ljubljana; The Joy of perfekt Healt – Dr. Tom J.Chalko MSc, Ara, 2003; Priručnik – Rečnik profesionalne pranoterapije – prof. dr. Arnoldo Zanata; Bioenergetics – Alexander Lowen, M.D. 1988, Ljubljana ; The Alternative Health Guide – Brian Inglis, Ruth West, 1988, Ljubljana