H

Če današnji zdravniki ne bodo postali prehranski strokovnjaki prihodnosti, bodo današnji strokovnjaki za prehrano postali zdravniki prihodnosti.

»Dr. Paavo Airola«

Biološka medicina ‒  zdravljenje z naravnimi zdravili

Biološka medicina temelji na hrani, vitaminih, hranljivih dodatkih, sokovih, zdravilnih rastlinah, postenju, kopelih, terapijah …

 Biološka medicina uporablja metode iz davnin, ki so v preteklosti pomagale zdravnikom, in sodoben pristop k zdravljenju brez zdravil, ki temelji na najnovejših znanstvenih odkritjih.

Biološka medicina – hrana naj bo zdravilo in zdravilo naj bo hrana

Vse, kar naše telo konzumira, tvori naše notranje stanje in formira našo kostno, mišično in organsko strukturo ter ustvarja harmonijo našega notranjega in zunanjega okolja. Zato je pomembno, kaj jemo.

Biološka medicina se uporablja kot pomemben spremljevalec drugih oblik in metod zdravljenja, kot proces pomoči, katere cilj je izboljšanje pacientovega življenjskega okolja, zagotavljanje podpore in pospeševanje njegovih lastnih telesnih procesov zdravljenja. Prehrana ter različni preventivni programi za razstrupljanje telesa se določajo individualno.

Vsak dan lahko nekaj naredite za izboljšanje svojega zdravja in odpornosti.  Poiščete kratek nasvet ali preprosto pokličete na 090 60 16 ali pišite!